hat

whisky

ego

Mig fornavn er Leif.
Jeg er født i 1952 i Holstebro og er i dag, sammen med min kæreste Hanne, bosat i centrum af Struer, en af Limfjordens perler med havn, strand og, af og til, blåt vand.
Men ellers har jeg, boet i Odense, andre steder på Fyn, i Løkken, på Thyholm, i Skive og selvfølgelig i Holstebro. Nu altså i Struer.
Jeg er velsignet med gode børn og børnebørn. i alle aldre nærmest.

Jeg er uddannet lærer fra Odense Seminarium på Bolbro Bakke i H.C. Andersens by.

Mine fritidsinteresser er kultur, både den folkelige og den knap så folkelige. Jeg har bl.a. været med til at arrangere koncerter, byfester, udstillinger og events.
Jeg har desuden været med til at drive et spillested og et mindre, nu hendengangent cirkus, det velrenomerede Cirkus Hamilton.
Det er gået lidt af mig her på mine ældre dage. Så nu nyder jeg mest kulturen og overlader bøvlet til andre.

Min favoritmusik er blues, rhytm'n blues af den gamle slags og god melodiøs rock. Og især musik fra det sydlige USA, Louisianna og Texas, hører til blandt det bedste. Stevie Ray Vaughn, Delbert McClinton, Johnny Winter, Maria Muldaur, Marcia Ball, Lou Ann Barton, Erik Bibb og Keb Mo' m. m. fl.
Jeg læser mange kriminalromaner, blandt favoritterne er James Lee Burke, Michael Connelly, Elmore Leonard, Mark Billingham, Peter James, Stuart MacBride og James Ellroy. Klassikerne er Raymond Chandler og Dashiell Hammet.
Men både hvad angår musik og bøger er dansk nu også godt. Jussi Adler Olsen f.eks.

Mit arbejdsliv
Jeg har altid arbejdet på to paralelle områder: Det sociale og kommunikation.

Det sociale har givet sig udtryk i arbejde med udsatte brørn og unge, kontantshjælpsmodtagere med andre problemer end ledighed, langtidsledige og sygemeldte. Arbejdet har både været undervisning, vejledning og projektledelse.
Kommukationen har jeg primært drevet i min fritid, men det har da været min hovedbeskæftigelse i visse perioder. Jeg har beskæftiget mig med grafisk arbejde, hjemmesider, journalistik, markedsføring og reklame.

Jeg blev i 2010 anerkendt til fleksjob p.g.a. sygdom.


Copyright © madsenland.dk 2014. Alle rettigheder forbeholdes